The Reader



Tänker inte säga mer än: SE DEN! Var bland de bästa filmer jag sett.

/Joakim

The circus is here



Har tappat uppfattningen om tiden. Har suttit och stirrat på bilden ovan utan att riktigt förstå. Då och då har jag kommit på mig själv, skrattat till lite fånigt och bytt till en annan webbsida, men för att en minut senare bläddra tillbaka och åter igen stirra på bilden med ett stort leende på läpparna. Minns inte när jag kände mig så här lycklig senast. Hela dagen har det känts som jag har svävat på moln. Britney Spears kommer till Sverige den 13 juli. Vet inte hur många gånger jag har upprepat det för mig själv och till andra. Har ringt till många av mina vänner bara så att jag ska få höra mig säga det en gång till och ändå har jag inte fattat det helt. Har aldrig sett henne live, så det här kommer bli bland det största som har hänt mig. Britney är en del av mig. Hon representerar vem jag är. Så ni kanske förstår hur stort det här är för mig.

Problemet är bara att biljetterna är skamligt dyra. Priserna ligger mellan 695-4500 kr. För min del bryr jag mig inte. Det är så värt det. Kommer vara tidernas konsert. Att dessutom Pusscat Dolls är förband är en mycket trevlig bonus. Frågan är bara om någon annan beredd att betala så mycket för att följa med mig? Men kom igen, it's Britney bitch!

/Joakim


Klart vatten

Har de senaste veckorna lyssnat intensivt på alla bidrag till årets Eurovision Song Contest. Tre bidrag har fäst sig särskilt i mitt hjärta. Melodifestivalen producerar min sorts musik, så därför är det inte så konsigt att jag tycker att Sveriges bidrag är utan tvekan det bästa och proffsigaste bidraget i hela tävlingen. Som jag tidigare avslöjat så älskar jag dessutom Armeniens bidrag. Den har hela packet och jag hoppas verkligen att de ger allt på scen när det väl gäller. Skulle inte heller bli ledsen om låten nedanför vinner. Utan tvekan tävlingens vackraste ballad. Ger mig många känslor utan att förstå ett skvatt av vad den handlar om. Stör mig dock otroligt mycket på den tydliga kommunistiska propagandan, som de även utövar under liveframträdandet. Men som sagt, mycket vacker låt.




/Joakim

När ens liv rasar samman

Tänk så många människor som kommit och gått i ens liv. Vissa har betytt mer än andra, men nästan alla har de påverkat ens liv på något sätt. Det är först när man förlorat dem som man inser att man tidigare tagit dem för givet. Man måste kämpa för att behålla sina vänner. Kanske jag i många fall gett upp för lätt. Kanske jag borde skickat iväg sms:et, som jag så många gånger påbörjat, med texten "jag saknar dig" eller ringt samtalat, för att fråga en så enkel sak som hur personen mår. För sannorlikheten är stor att personen i fråga saknar dig också.

Livet var så okomplicerat när man var yngre. Allt och alla man behövde fanns i Borås. Nu när gymnasiet är slut har allt rasat samman. Alla vill ha ut mer av sitt liv. Bort från allt som hör till vardagen. Utvecklas som människor. Detta skrämmer livet ur mig. Kan inte stå ut med tanken på att förlora mina vänner. Vill på sätt och vis bara fly från Borås innan alla andra gör det och lämnar mig ensam kvar.

Jag saknar er

/Joakim

Vad vore min blogg utan Britney?



/Joakim

Gaydar

Det kan vara hur du går, står, talar, klär dig, plutar med läpparna, sättet du ser på mig eller allt i ett och samma paket. Hur du än försöker kan du inte undvika min gaydar. Jag avslöjar dig direkt om det finns minsta spår av homosexualitet i dig. Måste ha ett sjätte sinne när det kommer till det. Jag är grym! Har aldrig haft fel eller i alla fall aldrig bevisats fel.

So be aware, cause you might be on my gaydar.

/Joakim

Facebook - Mitt ansikte utåt?

Tittade igenom min bilder på facebook och insåg att i stort sätt alla mina bilder är tagna på olika fester. Den som inte känner mig måste tro att jag inte gör något annat än att festa och supa mig redlöst full. Vet inte om de spelar riktigt rätt bild av mig. Visserligen säger en bild mer än tusen ord. Är det här den Joakim ni relaterar till?



       



    

/Joakim

Dagens lektion: Ljusfärgning

Åter igen är det dags för mig att föra vidare mina nyvunna kunskaper till mina kära läsare. Dagens lektion handlar om ljusfärgning. Aldrig förut har världens färger varit så tydliga för mig. Tänker allt i färger eller snarare de siffror som beskriver dem. Min egen hårfärg är en 6/0 vilket står för mörkblond. Har alltid sett mig som en mellanbrun kanske, men tydligen är jag blondin nu.

Helst skulle jag bara vilja få alla att sluta köpa hemmafärgning på Ica, HM m.m. Vet dock att de flesta av er är alldeles för snåla för detta, så därför vill jag ge er lite tips. Har mest rabblat en massa siffror och formler på lektionerna hittills, men några hjälpande färgregler ar vi hunnit med.

Detta gäller endast för er som har er naturliga hårfärg och vill färga håret ljusare.

När en kund väljer en färg som de vill ha är det ytterst sällan som frisören blandar just den färgen. Ofta behöver man en helt annan blandning för att få det resultat man vill ha. Tror inte jag är den ende som fått en helt annan färg en den jag tänkt mig efter att ha färgat det hemma. Detta beror på att håret har en mängd olika pigment som gömmer sig under den naturliga.

För er med mörkt hår (från svart till ljusbrun) som vill ljusa upp det med hjälp av färgning bör tänka på att under de mörka färgen gömmer sig en massa röda pigment. Så när håret ljusas upp kommer dessa att träda fram ganska markant. För att förhindra det här (om ni nu inte vill ha en brunröd färg) skulle jag rekommendera att ni väljer en mycket kallare färg en det ni tänkt er. Detta tar bort de röda pigmenten. Istället kommer en guldig nyans träda fram. Vill man bli av med den guldiga färgen också måste man lägga i ännu en askblond färg för att dempa detta. Detta är dock inte att rekommendera då det sliter otroligt mycket på håret.

För er med ljust hår (från mörkblond till pastellblond) som vill ljusa upp det behöver inte oroa sig för att bli rödhåriga. Väljer man dock bara en ljusare färg kommer guldiga pigment att komma fram. Många vill ha det, men för er som vill ha ett naturligare resultat skulle jag rekommendera även här en kallblond färg för att få bort de guldiga tonerna.

För er som inte fattar någonting skulle jag rekommendera att ni tar er en trip till Göteborgs Frisörskola och får er en riktig färgning för halva det priset ni skulle betalat på en riktig salong.

/Joakim

Wipeout

Gud det här var det roligaste jag sett på länge! Jag är så hemsk, men det här är verkligen humor när den är som allra bäst. Kan inte sluta skratta åt det här klippet.



/Joakim

Naturligt är inte min grej

Tittade igenom gamla bilder och hittade några bilder på mig innan jag hade upptäckt plattången. Fruktansvärt! Förstår inte hur jag kunde gå runt och se ut sådär. Bered er på chock!







/Joakim

Live today, die tomorrow

Har den senaste månaderna bara känt mig så ointressant och oattrakiv i andras ögon, men nu känns det som trenden börjar vända. Känner mig ung och fräsh på nytt. Har den senaste tiden inte önskat något hellre än att hitta en pojkvän, men nu när våren är här känns singellivet ändå ganska härligt. Det är dags för mig att leva i nuet och jag tänker göra det med stil.

/Joakim


Boooooring!

Svenskar må vara bra på att producera musik, men när det kommer till musikvideor ligger vi så efter. Charlotte Perellis vidoe må vara bland de sämsta och tråkigaste jag har sett, men Marlenas video är till min stora besvikelse ännu sämre. Var är din stjärnglans kvinna?! Perelli är iaf fina klänningar.


Malena Ernman - La Voix


Charlotte Perelli - Hero

/Joakim

The House Bunny



Veckans film tips. The House Bunny. Så söt! Perfekt film när man är sugen på något där man inte behöver tänka så mycket. Den gick rakt in i mitt hjärta.

/Joakim

Barns tankar om kärlek

Säkra tecken på att man är kär

När man är kär kan man inte dricka mjölk på fem dagar
Simon 8 år

När man är kär är det nästan som att hjärtat pussar kroppen
Tobias 8 år

Det vet man ju när man är kär. Då står man bara och tittar på honom hela tiden, och hör inte ett dugg av vad de vuxna säger.
Trine 7 år

När man är kär kittlas det i hjärtat.
Maria 7 år

När man är kär får man sitta och dricka kaffe och se en liten film, medan den andre städar.
Henrik 6 år

När man är kär blir det alldeles tyst i en, så hjärtat verkligen hör att man är kär.
Thomas 8 år

Hur hittar man någon att vara ihop med?

Man kan alltid bli ihop med någon i Turkiet. De vill gärna.
Esra 7 år

Om man springer ihop på gatan och mannen säger "Ursäkta" och kvinnan säger "Det gör ingenting". Då kan det hända att de flyttar ihop.
Anna 7 år

Man hittar någon att bli ihop med inne i centrum, för där bor det många kvinnor. De har nämligen ingen lust att gå omkring och vakta grisar.
Sören 8 år

Jag tror jag är tillsammans med någon. För min mamma har en moster som säger att de hittat en åt mig.
Alphan 7 år

När man hittat någon att bli ihop med

När man hittat en tjej kan man snurra på hjulet på tv och vinna en resa.
Adam 6 år

Om jag t.ex var ihop med Ditte och hon hade en älskare skulle jag bara säga åt henne att ta honom.
Benjamin 8 år

När man är ihop kan man kyssa, dansa, leka med varandra, skaffa barn och sitta bredvid varandra i skolan.
Johan 8 år

Kan man vara ihop med flera stycken?

Man kan gott vara ihop med flera stycken. Det är bara för dem att ställa sig i kö.
Martin 6 år

Varje gång man gifter sig får man en ring. Så man kan bara gifta sig med tio stycken,
Kirstine 7 år

Jag kan inte tänka mig att ha flera fruar, för det har man bara i sådana länder där man jämt går runt och svettas.
Peder 8 år

Om man är ihop med väldigt många kan man låta dem gå igenom en del svåra prov. Då ser man vem som är bäst på att gå och handla och vem som köper allt det man säger.
Nikoline 7 år

Man kan inte vara ihop med flera, för då bryter man varandras hjärtan så de inte kan känna någon kärlek.
Mia 8 år

Man kan visst ha flera killar. Man säger bara "Nu går jag ut och handlar", och så går man hem till den andre. Sedan när man är färdig går man bara och handlar igen.
Maria 7 år

När man tröttnar

Om man inte har lust att vara ihop med någon längre räcker det med att man säger "Jag har ingen lust att vara ihop med dig. Jag tycker du är ful."
Anne Sofie 8 år

Om man vill bli av med en kille räcker det att man åker till Grönland och skriver "Jag saknar inte dig ett dugg."
Celilia 8 år

Sådant som är dåligt med att vara kär

Om den man som man är ihop med går ut och köper cigaretter, blir nedslagen, hamnar på sjukhus och inte får komma hem. Då är det inte roligt att vara kär i honom.
Tania 9 år

Vad lovar man varandra?

När man fått en tjej lovar man henne att åka till Köpenhamn och äta kycklingkebab.
Sammey 7 år

Utseendets betydelse

Jag vet inte hur min tjej ska se ut. Har inte beställt henne än.
Sophus 7 år

Min pojkvän ska ha charm, snyggt hår, vackra ögon och en snygg kropp. Det får inte vara någon tjock.
Sarah 7 år

Min mamma hittade min pappa som var tjock. Nu är de skilda.
Rikke 7 år

Kärlekens följder

Mina föräldrar försöker att inte gräla så mycket. Mamma säger bara "Men ärligt alltså. Varför kastade du koppen efter mig?".
Stine 7 år

Om man är kär kan det hända att man plötsligt gifter sig om man inte aktar sig.
Sandra 8 år

De som älskar varandra är inte gifta. De som är gifta bor i ett hus.
Anders 9 år

När man firar silverbröllop kan man flytta isär. Det är väldigt obehagligt.
Camilla 7 år

Olika kärlek

Skillnaden på en mamma och en pappa och en pojkvän är att mamman och pappan är två stycken, men pojkvännen är bara en.
Sabine 8 år

Man och man

Jag har sett i TV-tidningen att man precis hittat på en regel så att två pojkar faktiskt får bli kära i varandra.
Sabine 8 år

Två pojkar kan visst vara ihop. Sedan om de vill gifta sig med varandra blir de bara bögar.
Rikke 8 år

Om två män vill gifta sig måste de vänta tills en av dem fått långt hår.
Henrik 9 år

Om två pojkar lyckas lura prästen genom att den ene klär ut sig till flicka syns det ändå på ögonbrynen.
Sophus 9 år

Kvinna och kvinna

Två kvinnor kan visst vara ihop, men det är bara hon som ligger underst som kan få barn.
Louise 6 år

Två flickor kan vara ihop. Då blir de elastiska.
Benjamin 8 år

Två flickor kan inte gifta sig om båda har örhängen, för då ser ju prästen att det är två flickor.
Maria 6 år

Om två flickor tycker om samma man är det bara att de tar hans celler när han är död. Då kan de ju få barn.
Martin 8 år

Kontaktannons

Så när ni väl fått fast mig kan det också vara bra att veta hur man bör vara för att jag ska stanna kvar frivilligt.

Jag söker en kille mellan 18-28 år som står stadigt med båda benen på jorden. Med det menas att han bör vara säker i sig själv och ha en härlig personlighet och sunda värderingar. Sötsliskig som jag är har jag en svaghet för små romantiska gester, med chokladaskar och frukost på sängen kommer man långt. För mig är inte sex det viktigaste, känslan att få vara nära en annan människa är så mycket bättre. Mys på soffan och långa sovmornar tillsammans måste du gilla om du ska stå ut med mig. En soffpotatis räcker dock inte för mig. Jag vill uppleva saker ihop, kunna gå ut och dansa eller åka på små dagsutflykter.
  
När det kommer till utseendet är det inte så noga vad man har för stil bara man bär upp den på ett bra sätt. Går att finna charm i det mesta om man har den rätta personligheten. Om jag dock måste specificera mig lite mer brukar jag falla för killar som har en liknande stil som jag. Ganska neutral stil, men med en känsla av vad som funkar och vad som inte gör det. Jag gillar folk som bryr sig om utseende och klädstil.

Även om jag tycker att allt det här har betydelse, så handlar det ändå i slutändan om förmångan att göra varandra lyckliga. Kärlek är en underbar uppfinning!

/Joakim

Komplimanger



Jag ska inte sticka under stolen med att jag är en person som får många komplimanger för mitt utseende. Är smickrad över att folk gillar vad de ser. Har dock insett att jag verkligen inte vet hur jag ska hantera en komplimang. Blir ofta stäld och vet inte hur jag ska reagera. Detsamma gäller när jag ska ge komplimanger. Jag är ingen person med talets gåva. Borde mest vara tyst och le. Jag är en fysisk person som visar uppskattning med blickar, kramar och närhet. Det är något jag förstår mig på och känns mer innerligt och äkta. Ord är mest prat och liten verkstad. Vill ni fånga mig, skriv mig ingen dikt utan ge mig en kram och håll fast.

/Joakim

Armenien vinner

Nu när Melodifestivalen är över kan man ju tänka sig att jag har fått nog av hela schlagercirkusen för ett tag. Det varade i ungefär en vecka. Nu med ungefär en månad till Eurovision Song Contest är jag minst lika taggad. Under den senaste månaden har La Voix vuxit för mig och som vanligt så tycker jag att Sveriges bidrag är det utan tvekan bästa låten. Tyvärr håller inte resten av Europa alls lika hög standard som Sverige. Skulle jag dock säga en vinnare på efter att bara sätt videorna skulle det vara Armenien. Det är ett spännande bidrag.


INGA & ANUSH ARSHAKYANNER
"Nor Par"
ARMENIEN

Måste ju också lyfta fram årets tre gaybidrag. I år viftar vi regnbågsflaggorna för Tyskland, Ungern och Grekland. Tre mycket bra bidrag må jag säga.



ALEX SWINGS & OSCAR SINGS
"Miss Kiss Kiss Bang"
TYSKLAND


ÁDOK ZOLI
"Dance With Me"
UNGERN


SAKIS ROUVAS
"This Is Our Night"
GREKLAND

/Joakim


Bloggsvacka

Jag är ledsen. Har kommit in i en bloggsvacka och jag vet inte riktigt hur jag ska ta mig ur den. Hittar inte längre den inspirationen som förut kom till mig så lätt. Antar att jag stimulerar min kreativa sida tillräckligt mycket i skolan så jag inte riktigt orkar vara lika kreativ när jag kommer hem. Det som är så frustrerande är att jag verkligen vill skriva. Jag vill kunna tycka och tänka om saker som betyder något för mig, få andra människor att läsa det och förhoppningsvis påverka dem på något sätt.

Hela min blogg bygger på mig. Den är väldigt personlig och det tror jag många uppskattar. När många bloggar om skor och handväskor (vilket jag också gillar att läsa om), så skriver jag om den jag är. Mitt hjärteämne är homosexualitet, så därför är det också det jag tycker är roligast att skriva om. Som ni kanske märkt i bloggen så växer frisören inom mig fram allt mer. Min hjärna snappar upp, analyserar och bearbetar allt som har att göra med hår. Det är en hel vetenskap och jag älskar det. Hår är coolt!

Tack för att ni fortfarande är flitiga på att besöka min blogg. Det är roligt att se att mina ord når ut till folk. Jag lovar att försöka bättra min när det gäller bloggandet. Håll ut!

/Joakim

Colour my world



Tänk vad tråkigt livet hade varit utan färg. Frisöryrket skulle sannerligen inte kännas detsamma utan färgning. Det är oerhört populärt och det är utan tvekan den största inkomstkällan för frisörer, så därför kommer vi nu i två månader framåt lära oss allt som har att göra med färger. Vi har redan fått lära oss folieslingor och hur man applicerar färg i håret, fast istället för färg har vi använt oss av balsam och inpackningar. Idag var dock första dagen som vi kom i kontakt med riktig färg. Vi fick nämligen färga varandras ögonfransar och även ögonbryn på de som ville. Jag höll mig till bara ögonfransarna och tur var väl det för det syntest allra tydligast på mig, och då var jag ändå den ende som valde en brun färg istället för svart. Känns väldigt annorlunda varje gång jag ser mig i spegeln, men man vänjer väl sig efter ett tag. Ögonen kommer fram på ett helt annat sätt. 

Om det är någon som är sugen på att färga fransar och bryn kom in till skolan och få det för ett mycket billigt pris. Resultatet blir riktigt bra.

/Joakim


NRJ break up call

Klicka här!

Har hört om många elaka saker och har stött på några jag själv, men det här tar ändå priset. En tjej ringer in och gör slut med sin pojkvän över radion och passar samtidigt på att berätta att hon träffat en annan. Han tar det inte så bra om man säger så, men när radiopratarna kommer in tror han först att det är ett skämt. Stackars pojke. Karma will bit her ass!

/Joakim


Tror ni det här skulle fungera för mig?



Kommentera gärna.

/Joakim

Nu får vi gifta oss!



Idag tog Sverige ännu ett steg närmare ett samhälle fri ifrån diskriminering. Idag röstade riksdagen med stor majoritet igenom motionen om en könsneutral äktenskapsbalk, vilket betyder att homosexuella par har samma rättigheter som vilket vanligt par som helst. Jag är glad och stolt att vara svensk.

/Joakim


Joakim tipsar

Alla har olika hår. Det är olika tjockt, mer eller mindre lockigt, långt eller kort m.m. Det finns inga dåliga hår, det gäller bara att veta hur man ska hantera och vilka produkter som behövs för att nå det resultat man behöver. Då inget hår liknar något annat måste man luska ut vilken produkt som passar just ditt hår bäst. Det som fungerar superbra på en person kan ge katastrofala resultat för andra. Men så länge du inte har ett snaggat hår, så behöver i stort sätt alla professionella produkter.

Inom frisöryrket delar vi upp håret i tre olika grovhetsgrader fint, normalt och grovt. De vanligaste hos oss Skadinavier är att vi har en kvalité som är från fin till normal. Ju längre söder ifrån man kommer ju grövre brukar det bli. Dock brukar de natrurligt röda håren vara de grövsta.

Det kommer bli ett långt inlägg, så för att ni lättare ska hitta just ert hår delar jag upp det i olika kategorier.

Fint hår, vanligast naturligt blonda hår, kan vara svåra att hantera då det ofta är väldigt mjukt och flygit. Här är det väldigt viktigt att man väljer ett schampo för fint hår. Ett schampo som är för färgat eller slitet hår innehåller oftast för många skyddande ämnen som kan få ett fint hår att bli tungt och hängit. Balsam och inpackningar är inget jag heller skulle rekommendera. Välj istället en leave-in-produkt efter schamponeringen som inte sköljs ur. Finns i spray, mousse och geléform. Använd gärna en produkt för volym. Detta tar bort elektisk laddning, ger glans, volym och en lättare stadga.

Normalt hår är ofta i sig ganska lätthanterligt, så där måste man tänka på andra saker istället som om man har färgat, lockigt, långt eller slitet hår. Man ska dock alltid använda schampo och balsam. Använder man inte balsam har håret en negativ laddning.

Grovt hår känns ofta strävt, tjockt och om det är kortare vill det gärna spreta. Så var noga med att använda schampo och balsam, både av mjukgörande skäl och redocering av elektrisk laddning. Finns en mängd olika strukturanter (leave-in-produkter) att välja på, men en mjukgörande olja eller silikondroppar för topparna kan vara ett bra alternativ. Även här måste man ta hänsyn till hur hårets kondition är.

Skadat hår får man ofta då man utfört många kemiska behandlingar som färgning eller permanentning, utsätter håret håret för mycket sol och bad eller påfrestar håret genom värmebehandlingar som föning och tångning. Schampo och balsam för skadat hår är av stor betydelse. En bra inpackning bör också införskaffas. Leave-in-produkter för att förhindra kluvna hårtoppar är också att rekommendera.

Färgat hår kan vara mer eller mindre slitet. Nu för tiden har många märken utvecklat speciella schampon och balsam för alla hårnyanserna. T.ex. ett blondschampo är att föredra framför ett silverschampo. En färgbevarande inpackning är också att föredra. Om håret är mycket slitet borde man hitta en bra leave-in-produkt också.

Långt hår är också ett gammalt hår. Med åren förlorar håret sitt naturliga skydd och håret klyvs lätt. Ett milt schampo eller ett schampo för skadat hår är att föredra. Balsam och inpackninar är också viktigt för att inte försämra hårets kondition. Strukturanter som håller samman hårtopparna och skyddar längderna rekommenderas.

Det är inte bara hårståna som kan behöva vård. Många har också problem med hårbottnen, så den måste ibland också räknas in när man väljer produkter. Hårbottnen kan vara fet, torr, mjällig eller en kombination av dem.

Fet hårbotten beror på överproduktion av taljkötlarna. Många gånger beror det på att man tvättar håret för ofta. Man kan reglera detta med schampon, balsam, inpackningar och vissa hårvatten som innehåller alkohol som är framtagna speciellt för feta hårbottnar. Det kan dock vara svårt att få bort helt och hållet.

Torr hårbotten har man i regel av naturen liksom torr hy, men man kan också torka ut huden genom kemiska behandlingar så som blekning och permanent. Atmosfären kan påverka, liksom starka schampon. Jag rekommenderar milda schampon och balsam, feta inpackningar och alkoholvatten för torr hårbotten.

Mjällig hårbotten kan förekomma av olika skäl. Mjäll är en form av svamp. Det finns många mjällschampon att köpa i vanliga affärer. De hjälper endast för dagen, sen kommer det tillbaka. Hos frisören kan man däremot hitta bra schampon som fungerar som en kur som kan göra en mjällfri i flera veckor.

För killar som ofta använder vax och andra liknande produkter skulle jag rekommendera en fet inpackning som tar bort alla gamla beläggningar ett schampo kan ha svårt att få bort. Samlas det för mycket alldeles för mycket för länge är det risk för att hårsäckarna täpps igen och en konsekvens kan bli håravfall.

Det är viktigt att tänka på att alla hår är olika. Man kan ha ett fint, färgat hår med fet hårbotten eller ett normalt blekt hår som är väldigt slitet. Ofta behöver man många olika produker för att få håret i en bra kondition.

Använd aldrig Fruktis! Inte heller produkter där schampo och balsam kombineras i ett.

Köp professionella produker hos frisören! Schampon man köper från vanliga affärer hjälper för stunden, men inte långsiktigt. De må vara dyrare, men det vådar på ett sätt som inte vanliga schampon kan. Vanliga schampon (t.ex. Fruktis) kan också innehålla mycket silikon som lägger sig som en hinna på hårståna och hindrar det ifrån att få en optimal färgning eller permanentning. Ni kommer att märka stor skillnad på ert hår om ni verkligen tar hand om det genom att byta schampo.

/Joakim


RSS 2.0