Bad Romans vs. Russian Roulette

Bäst just nu. Rihanna och Lady Gaga. Två grymma videor, men vad kan man förvänta sig av två av de största artisterna just nu. Titta, lyssna och njut!





/Joakim

Tidernas fest?

Blev så sjukt inspirerad efter lördagens festligheter! Vill ha mer av det goda. Är så sugen på att dra ihop världens jättefest på nyår, för alla mina vänner och deras vänner, för att fira hela det gångna decenniet. 10 oförglömliga år av ens liv. De bör absolut firas och det STORT! Tänkte höra lite med alla och se om det bara är jag som känner så eller om jag lyckats inspirera några fler. Vad tror ni, ska vi göra ingången till 2010 till det bästa någonsin?



/Joakim

Everybody wannabe us when we coco jambo on the dancefloor

What a night, what a night! Café Danilo bjöd på 90-talsfest. Självklart var jag där! Har inte haft så roligt på väldigt länge. Svetten bara flödade, men inte lämnade vi dansgolvet för det. 90-talet må ha det fulaste modet, men musiken är oförglömlig. Högtalarna bara pumpade ut en massa nostalgi. Spice girls, Backstreet Boys, Dr. Bombay, Vengaboys, Aqua och självklart Britney. Lärde känna massa sköna människor. Tvingade alla att vara med på bild. Får se hur många dödshot jag får efter det här, men det skiter jag i. Bilderna visar sanningen. Vi hade förbannat kul!

































/Joakim


It feels good to be alive

Idag mår Joakim bra. Fick en tandläkartid mitt på dagen, så att åka till göteborg för bara en klippning kändes ganska meningslöst. Istället fick jag alltså en ledig dag. Kändes helt underbart att hinna göra allt som man tänkt göra så länge men inte hunnit med. Idag fick jag en sovmorgon, gick till tandläkarn (hålfria tänder som vanligt), begav mig sedan till badhuset där jag simmade 50 längder, köpte en skjorta och en tröja, skruvade ihop en bokhylla och storstädade mitt rum, snart ska jag äta massa god mat eftersom min kära mamma fyller år (grattis till henne!) och som ni ser så är jag till och med på blogghumör. Bästa av allt är att jag har två lediga dagar till att bara njuta av livet. Imorgon blir det 90-talsfest. Håller på att jobba för fullt på min outfit. Bilder kommer jag lovar. Nu ska jag gå och hålla mina släktingar sällskap. Hörs snart igen!

/Joakim


Det är dags att ta ställning

Blatte, bög, hora, fjolla, fetto, missfoster, smutsig, naturvidrighet, hot, pedofil, pervers, monstrositet, luder, fikus, neger...

Detta är ord vi hör varje dag. Ord som ofta används för att skada, nedvärdera och märka andra människor. Vad får man ut av dessa ord? Bättre självkänsla? Om jag säger dessa ord blir jag då bättre än dessa personer? Är jag som "normal" mer värd än dessa missfoster? Är det inte dags att vi gör något åt det som hotar att förändra det ursvenska? Utrota minoriteter?

Om du svarat ja på alla dessa frågor, då kan jag grattulera dig och hälsa dig välkommen till Sverigedemokraterna. Du håller med om att vissa människor är bättre än andra. Du anser att homosexualitet är en sjukdom, muslimer är våldtäktsmän och att kvinnans plats är i köket. Den första människan Gud skapade var en vit man, vilket du ser som den rätta bilden av mänskligheten. Ja du är Sverigedemokrat, men också rasist och nasist. För 70 år sedan hade du tittat på hur tåg förde bort människor, tjallat till myndigheterna över misstänka personer eller vem vet du kanske till och med hade sökt anställning på ett utav fånglägren.

Det är dags att vi tar ställning i frågan om Sverigedemokraterna. De må ta upp frågor som andra väljer att hålla tyst om. Många människor är rädda för muslimer. Ska jag vara ärlig skulle jag själv aldrig frivilligt åka till Mellanöstern. Det finns muslimer som inte är bättre än Sverigedemokraterna, men de allra flesta är vanliga människor med sunda värderingar och en önskan att få bli välkomnade och accepterade för dem de är.

Jag har alltid sagt att jag är stolt över den svenska öppenheten och acceptansen mot det som är annorlunda, men att Sverigedemokraterna är på väg in i Riksdagen skrämmer mig. Ett parti som vill stänga ute någon utifrån etnisitet, kön, sexuell läggning, tro eller funktionshinder bör inte få plats i några politiska församlingar i Sverige. Att lära sig acceptera, respespektera och förstå människor utifrån vad eller till vad de är födda är nyckeln till ett humanistiskt samhälle.

Ett ja till Sverigedemokraterna är ett ja till att det är okej att använda fula ord.



/Joakim


Bloggpause

De flesta har nog vid det här laget märkt av min frånvaro, så det är väl dags att jag går ut offentligt med att jag här med tar en bloggpause på obestämd tid. Pallar inte riktigt av att skriva just nu. Är så trött på allt. Hoppas det kommer ljusare dagar snart. 

/Joakim

RSS 2.0