Stockholm Pride 09



Så var det äntligen bestäm! Tåget är bokat och vi har hittat ett mysigt litet vandrarhem bland de små kullerstensgatorna i Gamla stan. Roligaste veckan på året cirklar runt i tankarna. Ett halvår kvar, men det gäller att vara ute i god tid. En del hotell är redan fullbokade för just de här dagarna. Kanske inte så konstigt då det ändå är Sveriges största folkfestival. Pride festivalen är underbar!

Förra året var det bara Sebastian och jag som fick uppleva hur hela Stockholm kläddes i alla regnbågens färger. I år får vi äran att dela upplevelsen med Hanna och Fia. Dubbelt så många betyder dubbelt så kul. Det är som att kliva in i en annan värld, nästan som apornas planet. Underlig känsla att plötsligt höra till majoriteten. Jag var inte den ende som i slutet av veckan som kom på sig själv med att höja på ögonbrynet när man såg en kille och tjej hålla handen på stan. Annan grej som var rolig att se var att hela Stockholm invaderades av flator. I vanliga fall är det ofta bögar som syns mest och drar åt sig all uppmärksamhet, men på pride insåg jag verkligen hur många flator det finns. Roligt att även de får sin stund att skina.

Hoppas att jag lyckas inspirera så många som möjligt av er som läser det här att boka resa, boende och besöka huvudstaden. Jag kan garantera er de roligaste dagarna i ert liv, för ingen festar så bra som gaypeople.

/Joakim

Kommentarer
Postat av: Markus

You bet I'll be there!

2009-01-22 @ 01:04:50
Postat av: Kristian

Ska försöka att va där.

Så typiskt morsan fyller ju år då. Men iår är ju inget speciellt och nu vet de ju att jag e gay så då sticker man på pride? haha

2009-01-22 @ 09:11:28
URL: http://mrkristian.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0